Kavin eilen tsekkaamassa eraan tunnetunkin(?) marketin, nimittain Paddy's Marketin. Sydneyssa jos kay niin siella on vaan pakko kayda. Tooosin eipa tuo minusta kovin kummonen paikka silleesti ollu... alakerta oli ahdettu tayteen kaikenmoista roinaa ja rojua (jos joku luulee loytavansa sielta halvalla vaatteita; ehei, kannattaa menna saman rakennuksen ylakertaa, siella on parempi laatusia ja halvempia vaatteita), ja se oli siis ihan tapotaynna turisteja, en siis kovin tykanny kyseisesta paikasta.. Jotain pienta tuli kuiteskii ostettuu. Paddy's Marketin ylakerrat oli sit paljo kivempia paikkoja, se oli semmonen ihan sopivan kokonen (iso) ostoskeskus :)

Illalla kaytiin kattomassa Julen kaa ilotulitus Darling Harbourilla. Kesaisin on vissiin joka lauantai ilotulitus, mut talvisaikaan paivat pitaa tsekata etta milloin niita on. Onneks oli ilotulitus nyt kun me oltiin taalla, nimittain oli ihan todella hieno! Vaikka tama olikii vasta tammonen 'lauantai ilotulitus', niin kylla oli hienoo katottavaa. Kiva olis tietaa, etta mimmonen ilotulitus on sitten uutena vuonna..! Porukkaakin oli tosi paljon kattomassa ilotulitusta, istuskeltiin siella "laiturilla" ja kateltiin ja ihasteltiin :) Ja vaikkei joku kavis ilotulitusta kattomassa, niin Darling Harbour on pimeella tosi hienon nakonen paikka jo itsestaankin, kun hienoihin suihkulahteisiin on laitettu valoja kivasti ymsyms! Must to see!

Tanaan vietettiin ihan rentoo paivaa Julen kaa. Mentiin semmoseen kaupunginosaan kuin The Rocks, ja otettiin siella aurinkoo nurtsilla seka kierreltiin kattelemassa Sydneyn vanhimpia, koristeellisia rakennuksia. Meinattiin etta takas hostellille kavellessa vahan kierrettais kaupoissa, mut unohettiin etta kaupat menee sunnuntaisin kiinni aikasemmin eli sepa olikii sit siina.