Lentoliput kourassa Kpo-Perth! :) Tai eihän niitä mitään lippuja nykyään edes ole, mutta tulostukset ainakin :P 1280,03€ tuli tekemään, kun lentää Kuopio-Helsinki ja Helsinki-Perth välin sillee "erikseen." Jos olis ottanu Kpo-Perth nii olis maksanu jtn n. 1470€.. Ihan mukava säästö siis ku näkee pienen ylimääräsen vaivan.

Lähtö maailman toiselle puolen alkaa tiistaina 15.5 klo 16:30 Kuopiosta. Perillä Perthissä tulen olemaan torstaina klo 00:40... Ihan mukavasti istumista siis tiedossa, kun tuo menomatka kestää yhteensä 27h10min (jos nyt laskeskelin oikein..). Huhhuh. Onneks menolennolla on eräs vanhempi agrologiopiskelija seurana, paluulennon lentelenkin sitten itekseen. Paluulento onkin sitten tiistaina 4.9, startaten Perthistä klo 15:35 ja on perillä Kuopiossa keskiviikkona 5.9 klo 9:30. Matkustusaika 23h5min. Pieni kiire saattaa tulla Helsingissä, kun siinä on aikaa matkalaukun hakemiselle ja uuden lähtöselvityksen tekemiselle just ja just 2h.. Noh jospa sitä kerkeis.

Tasan 16vk tulee siis oltua ausseissa. Sinä aikana pitäis keretä tehä 80 pvän harjottelu ja matkustella, tämän hetken suunnitelmissa olis lentää harjottelun jälkee eka Sydneyyn, olla siellä about viikko ja lähtee sit nousee (junalla?) ehkä jopa Cairnsiin asti, jossa sitten taas hengailis n. viikon. Ja sitte takas Perthiin, lentäen tietenkin. Mut vielä on matkasuunnitelmat ihan auki :)