..kuten The Joulukalenterissa sanotaan. Ensi yölle on luvattu tänne Perthiin myrskyä, tuulen nopeus jopa 125km/h, vissiin voi tulla trombejakin. MUTTA, täällä ei oo sääennustukset pitäny varmaan kertaakaan paikkaansa.. Saa nähdä siis mitä illan/yön mittaan tapahtuu, olikohan että joskus puolenyön aikoihin se myrsky iskee tänne päin.

Tässä pätkiä asiasta yheltä nettisivulta (http://www.weatherzone.com.au/news/storm-cyclonic-winds-to-hit-wa-later-today/21864):

"Residents in the southern half of Western Australia are being warned to brace themselves for cyclonic winds which are due to hit the state late this afternoon.
Towns from Geraldton to Esperance, and the city of Perth, are still cleaning up from extensive damaged caused by cyclonic winds on Sunday, and tens of thousand of homes are still without power.
Later today most of the south-west land division is expected to be affected by wind gusts of up to 125 kilometres per hour, the equivalent of a category 2 cyclone.
More than 160,000 homes were left without power and some residents could be waiting for days until power is restored.

"We could experience widespread damaging winds, localised destructive winds, risk of multiple tornadoes, abnormally high tides, dangerous surf and coastal erosion, especially along the west coast.""

Semmostapa tänne siis. Tuli myrsky tai ei, niin toivottavasti se ei olis enää täällä päällä yöllä niihin aikoihin kun meidän pitää mennä töihin.. Eihän siellä ne noin 50 kiloset jockeytkään pysyis enää hevosten selissä vaan tippuisivat tuulen mukana :D

Käytiin tänään aamutallin jälkeen keskustassa pyörimässä vähän kaupoissa. Ennen kauppohin menoa käytiin piristäytymässä The Coffee Clubissa (vai oliko se sittenkii House?), syömällä siellä suklaista mutakakkua ja kinuskikakkua. Ottamani mutakakku oli pieni pettymys, edellisellä kerralla ottamani marjainen juustokakku oli paljon parempi. Mutta, hyvin se mutakakku silti maistui, ei tarvinnut jättää lautaselle :) Hieman oli kehno palvelu muutenkin tänään tuolla kahvilassa, kun mulle ei meinannu tarjoilija muistaa tuoda aterimia ja taisipa jäädä pyytämäni vesilasi kokonaan tuomatta vaikka kertaalleen asiasta mainihin. Hmph. Noh, ei voi mitään, tuli ja meni :P

Perth:n keskusta on vielä jotenkin melko sokkeloinen. Ei oikein hahmota että missä on mitäkin, saattaapa joskus tulla välillä tunne että suuntavaisto on aivan hukassa.. Mutta silleesti melko helppo tuolla on kuitenkin mennä, kunhan vaan ottaa muutamia kiintopisteitä joista tietää että missä menee :) (kuten esimerkiksi meillä on Citibank, sen kyltti näkyy hyvin kun se lukee yhen pienemmän pilvenpiirtäjän katon rajassa :D)

Saa nähdä kuinka nyt tosiaan ensi yö saadaan nukutuksi, viime yönäkin tuli herättyä aina rankkasateen alkaessa. Eiköhän tämä tästä :)