Tänään oli pitkästä aikaa mukavan lämmin päivä. Valitettavasti kunnon auringonpaiste alkoi vasta iltatallin aikoihin, eli ei valitettavasti saatu siitä paljoo iloa. Onneksi käytiin kuitenkin taluttelemassa ja syöttelemässä heppoja ulkona, joten edes vähän pääsi arskaa ottamaan :) Siinä heppoja syötellessä huomattiin myös tosi kivan näkösiä, värikkäitä papukaijan tapasia lintuja viereisessä puussa. Harmi kun ei ollu kunnon kamera mukana! Ennen iltatalliin lähtöö tuli justiinsa mietittyä, että ottaiskohan kameran mukaan talliin kun oli niin kiva kelikii. Noh, eipä tullu otettua, arvelin että tehään hommia taas pienellä vajaamiehityksellä eli eipä siinä kerkeis kuvia räpsimään.. Olis kerenny! Sunnuntait on aina mukavan rentoja päiviä tehä tallihommia, kun työntekijätkii on rennommalla mielellä kun ei tarvitse radalla olla kiirehtimässä.

Aamulla pomo kysäs, että voitaiskohan me jäädä tänne vähän pitemmäkskii aikaa töihin. Jos jäätäis, niin silloin päästäis sträppäämäänkin, eli hoitamaan hevosia kisoissa > lisää palkkaa (helposta hommasta). Näin lyhyellä ajalla ei kuulemma kannata rueta opettamaan meille sitä sträppäämistä. Ja jotta voisi sträpätä, niin täytyis hankkia semmonen sträppilisenssi, joka taas maksais jonkun verran. Kaitepa sitä täytyy syksyllä koulun penkille palailla.. Vaikka hieno mahdollisuus ja tilaisuushan se olisi olla nyt täällä, koska tämän W&H-viisumin saa vain kerran eläissään.

Tässä on ollu parina päivänä muutamat hauskat häppeningit :D Eilen kun pyöräilin Belmont Foorumilta (löysin vihdoin ja viimein takin, jes! Löytyypähän nyt muukin takki kuin vaan työtakki :)) takas kämpille, niin kaks suurinpiirtein 10 vuotiasta pikkupoikaa potkiskelivat siinä vähä jalkapalloo. Oottivat sen aikaa, että pääsin siitä vierestä pyöräilee suurinpiirtein ohi, niin kun nuorempi poika sitte potkas palloo niin se osukin suoraan mun pyörään (lähti "hieman" vika suuntaan :D). Pojalla oli hauska ilme ku se silmät pyöreenä säikähtäneenä pahoitteli kauheesti, toinen hieman vanhempi poitsuli nauro ihan kunnolla :D Eipä sille itekää voinu muuta kuin vaan nauraa!

Toinen hauska sattuma kävi tallissa. Yks karsinan ovi meinaa välillä lähteä toisesta päästä hieman saranoiltaan, ja silloin jos se lähtee siitä pois niin se on melko vaikee saada laitettua takasi. Ja silloin kun se liukuovi lähtee siitä paikoiltaan, niin se ei siitä sitten liiku. Noh, yks päivä kun sitten siivosin tuon yardin, niin vetäsin sen oven sitä tarkemmin ajattelematta niin eteen, että se pomppas pois saranoiltaan. Sinnehän mä jäin sitte jumiin hevosen karsinaan :D Onneks siinä samalla käytävällä oli yks toinen työntekijä, niin se kävi sitte aukasee sen oven. Olisin mä päässy sieltä kiipeemään pois, ettei ihan koko päiväks olis kuitenkaan tarvinnu jäädä vaikkei toista työntekijää siinä olis ollukaan. Mutta, onneks se hevonen oli semmonen kiltti tapaus, että se ei häiriintyny vaikka sitä ovee yritin vedelläkii takas saranoilleen. Siinäpä se olis lystiä ollukii, jos hevonen oliskii ollu semmonen, että kun sille selkänsä kääntää niin heppa hyökkää päälle. Niitäkin nimittäin löytyy muutamia tästä tallista.

Eilis iltana oltiin yhen suomalaisen likan synttäreillä Nisbet St:llä. Synttärit oli BBQ -meiningillä; suomilikan kämpän omistaja oli grillaillu lammasta ja possua. Tarjolla oli myös hodareita. Hyviä oli! :) Harmi vaan nykyisellä unirytmillä alkaa kauhea väsymys iskemään jo heti yheksän jälkeen illalla, joten ei tullu kauheen kauaa istuttua siellä. Ja tänäänhän piti mennä taas töihin, tosin vasta kuuteen. Pihalle oli tehty nuotio jonka ympärille sitten hilattiin penkkejä, välillä talon omistaja Don (vai Dom?) soitteli kitarallaan. Paikalla oli suomalaisia sekä ausseja, sekä joitakin vasta vähän aikaa sitten Australiaan tulleita tyyppejä, mm. Skotlannista (joka ei tiennyt että missä Suomi tai edes Venäjäkään on!?).

Semmoistapa täällä. Ainiin, yks ilta tilattiin tänne netistä pitsaa :D Liian helpoks on menny! Senkun vaan yhellä sivustolla valittiin että mitä halutaan, lähetettiin tilaus ja noin puolentunnin kuluttua pitsalähetti toi pitsat kämpän ovelle. Oli unohtanu ottaa vaihtorahat mukaan, joten kävi sitten vähän reilun kahen dollarin takia hakemassa työpaikaltaan vaihtorahat. Oli kuulemma vähän hävettäny mennä hakemaan ne, koska pomo oli ollu paikalla :D Hups!