Aamulla tuntu olo tosi kipeelta, eli tulipa nukuttuu viela pari tuntia sen jalkeen kunhan olin kayny eka syomassa vahan ilmasta aamupalaa (tarjolla leipaa + muroja, ei sen kummempaa). Oli varmaan hiukan kuumettakii, tai ainakii fiilis oli semmonen... Kunnon unien jalkeen lahettiin Julen kanssa The Lagoonille, Cairnsin kaupungin semmoselle ilmaselle uima-altaalle joka on meren vieressa. Pitihan sita vahan kayda polskimassa, mutta enimmakseen tuli kylla oltua varjossa makoilemassa... Ja siinapa tan paivan tapahtumat oikeestaan olikii, ei tehty oikein mtn ihmeellista. Lomailtiin vaan.

Tulen kylla poikkeemaan aikalailla aikasemmasta "Cairns-suunnitelmasta", nyt kun tama nuhakuume iski... Alkuperaseen suunnitelmaan kuulu ratsastusta beachilla, sademetsa reissuja, surffausta (kuulin tosin eilen ettei sita oo mahollista kokeilla taalla Cairnsissa koska koralliriutat estaa isojen aaltojen tulemisen, eli taytyypa kokeilla sita siis jossain muualla).. vaikka ja mita, mutta nyt suunnitelmissa on kayda:
pe = ehka kaydaan kattomassa Cairnsin lahella olevia rantoja, jotka ovat kuulemma kivoja. Mut ei siis viela tietoo etta lahetaanko.. Mutta ainakii kokeillaan zumbaa, joka on ilmasta tuolla Laguunilla :) 5:30pm; sinnepa siis!
(su = sademetsa reissu ehka Tablelandsissa? Tai sitten lahen kaymaan sademetsassa mutta Kurandassa, jompikumpi en oo vaan viela paattany etta kumpi. Jule ei haluu lahtee Kurandaan, mutta en viela siis tiia etta kumpaan ite tulen sitten menemaan.)
ma = hostellin jarjestama ilmanen sademetsakavely + uintia sademetsassa
ti = snorklaus reissu Suurilla Valliriutoilla. Paatettiin Julen kaa, ettei jaada ihan tahan lahimmille riutoille (jotka ovat karsineet turisteista..) vaan mennaan vahan kauemmas :) Hintaa tulee lisaa vain muutamia kymppeja, eli nou problem.
ke = ?
to = paiva chillailua Cairnsissa ja illalla sitten lento takas Perthiin.