Tänään laittelin aamupäivästä viisumihakemusta menemään osoitteessa http://www.immi.gov.au/ niin nyt puol päivää myöhemmin tulikii jo sähköpostiin ilmotus, että viisumi on myönnetty. Sepäs oli helppoo :) Viisumin hinta oli 270AUD eli ~215€.

Matkaan on tullu myös ihan mukavia muutoksia. Eräs vanhempi (hevos?)agrologiopiskelija lähtee kans Perthiin laukkatalleille töihin, ja suunniteltiin että ainakii lennettäis mennen tullen samaa matkaa. Katsoo sitten kuinka ausseissa reissaamisen suhteen tekee, molemmat kun ollaan semmosia että yksin on mukava matkustaa, sillä tavoin kun saa reissaamisesta ihan eri tavalla enemmän irti :) Kunhan Marjakin on saanut viisumin hommattua, niin täytyy rueta varailemaan lentolippuja. Tällä hetkellä suunnitelmissa on, että jos otettaisiinkin lentoliput erikseen Kpo-Helsinki ja sitte Helsinki-Perth, tai vaikka Helsinki-Lontoo ja Lontoo-Perth. Lontoon kautta kun on suurinpiirtein puolet halvempaa lentää Perthiin kuin suoraan Suomesta. Mutta katsoo nyt että mitä kautta olisi mukavin matkustella, tuon mittasella matkalla ei varmasti jaksais monia eri lähtöselvityksiä tehä..

 

Ja vielä P.S. Edellisessä kirjotuksessa mainihin, että sky-tourilta löyty halpoja lentolippuja... Kannattaa käydä lukemassa keskusteluja kyseisestä firmasta ennenkuin lähtee varaamaan siltä yhtään mitään, itse taidan luettujen keskustelujen perusteella jättää lentoliput varaamatta kyseisen firman kautta...