Eilis aamuna aamupalalla tutustuin eraaseen 19v saksalaiseen likkaan, joka matkustelee taalla kans yksinaan (on vasta tullu Ausseihin). Kavipa sitten silleen, etta Jule buukkas kans liput Cairnsiin, ja tulee sinne sitten paivaa myohemmin kuin ma meen sinne! :)

Eilen kavin kappastelee kaupungilla seka Sydneyn Botanic Gardenissa. Puutarhasta oli mageet nakymat Ooppera Talolle seka sen takana olevaan isoon siltaan :) "Harmi" aurinko vaan paisto pilvettomalta taivaalta niin hyvin Ooppera talon takaa, etta ei tullut kuin lahinna vain siluetti-tyylisia kuvia. Mutta, toi puutarha oli kylla kiva paikka! Siella lenteli kakaduja (jotka pitaa aika kauheeta aanta), oli hienoja kukkia ja kasveja joista lahti todella ihania tuoksuja... Mahtava paikka.

Tanaan lahettiin Julen kanssa kaymaan Australian tunnetuimmalla beachilla; Bondi Beachilla. Ostettiin bussiliput meidan hostellin vieresta olevasta kioskista (olivat 9$) ja kaveltiin lahimmalle bussipysakille, ja bussilla nro 333 mentiin Bondille (n. 8km paassa keskustasta). Meidan tuurilla tietysti alko satamaan vetta just kun paastiin rannalle, siispa juostiin sielta akkia pois ja mentiin syomaan yhteen ravintolaan :D sade loppu silla valin kun syotiin, ja lahettiin sit kavelee kallioilla kulkevaa polkua pitkin. Kaveltiin vaan vahan matkaa, koska siinapa alko sitten satamaan uudestaan... Siispa bussilla nro 333 takas kaupunkiin (jossa paistoikin jo taas aurinko). Mutta vaikka kuinka sanotaan etta Bondi on magee paikka, niin ei se kylla oo ainakaan nain talvisissa olosuhteissa sen kummosempi kuin muutkaan, Rottnesin rannat vie voiton viela ihan helposti 6-0!

Vaan kohta taa infopiste suletaan eli taytyy lopetella. Illalla on meian hostellilla 8pm ilmasta viinien&juustojen maisteluu, sinnepa siis! :)

PS. Paivat kuluu todella nopeesti taalla!