Eilen oli tan hostellin ilmanen reissu Cairnsin Botanic Gardenille (ilmanen reissu = heittivat autolla sinne puutarhan portin eteen ja hakivat tiettyyn aikaan sitten pois). Perthin ja Sydneyn puutarhat nahneena tuo oli kylla aaaikas onneton... :D todella pieni! Ellei sitten olis lahteny kiipeilee ison maen paalle, mut siihen ei olis se aika riittany joka meilla oli kaytettavissa. Kasvit olivat kylla jannia, just semmosia etta osaa niista nakee tyyliin vain kuvista. Kaikenlaista loyty puussa kasvavista orkideoista lahtien.
Illemmalla lahettiin Julen kanssa kokeilee Cairnsin kaupungin jarjestamaa ilmasta zumbaa The Laguunin viereen :) Oli kylla ihan kauheesti porukkaa! En ois uskonu etta niin pienesta kaupungista kuin Cairns irtoo niin paljon zumbailijoita! Mutta oli se kylla hauskaakin, vois Suomessakii kokeilla joskus uudemman kerran.
Zumbailun jalkeen mentiin uimaan hiet pois laguunille. Vesi oli aika lamminta kun aurinko oli sita koko paivan lammittany (toissa paivana yks auringossa oleva mittari naytti +32 ja eilen oli kylla varmaan aika samoja lukemia), uijia ei ollu kuin muutamia joten siella oli rauhallista ja aika hiljasta, kiva livemusa kuulu yhesta rantabaarista, toisella puolella laguunia oli meri ja toisella puolella naky Cairnsin kaupungin valoja.. Seka taivas oli tietenkii tahtia taynna. Ei, ei tullu pidettyy kiiretta sielta pois lahdon kanssa :D

Taman paivan suunnitelmissa on lahtee kattelee Cairnsin lahettyvilta loytyvia rantoja. Jos bussit ei maksa paljoo niin Jule lahtee mukaan, mut jos ne taas maksaa liikaa niin ma lahen yksin. Ne rannat on kuitenkii tyyliin noin 15min bussimatkan paassa, niin ei luulis paljoo maksavan... Jule oli tehny tosiaan oman budjettilaskelmansa, niin suunnitelmat meni taas uusiks. Aikoo nimittain vaihtaa halvempaan hostelliin (vaan noin 5min kavelymatkan paahan, eli ollaan siis tekemisissa viela jatkossakii :)), ja jattaa myos jtn reissuja tekematta. Siispa, nyt kun mun ei tarvii kuunnella enaa muiden mielipiteita etta mita reissuja tekis, niin mun suunnitelmiin kuuluu lahtee huomenna Kurandaan, ma hostellin sademetsa reissulle, tiistaina snorklaamaan/sukeltaa ja keskiviikkona jos vaan innostusta viela riittaa niin  kattelee Tablelandsin maisemia ja vesiputouksia.

Semmosta tanne :) Taa on kyl kiva kaupunki oleskella, kun ihmiset taalla on todella rentoja ja muutenkii taa meininki taalla on rento. Ainut miinus tulee oikeestaan vaan auringosta, joka on niin kauheen petollinen taalla.

Enaa 1,5vk Australiassa niin sitten lentokoneen keulan suuntana onkin Suomi Finland! Onneks flunssa on parantunu tosi hyvin pois, eli sekaan ei tuota enaa juurikaan paanvaivaa :)