Paljon on asioita saatu nyt tehtyä eteenpäin. Pari viikkoa sitten harjoittelun ohjaava opettaja anto luvan lähtee ulkomaille harjoitteluun. Tällä vklla sain varmistuksen myös Australian suunnalta, että nytpä on mennyt pari pvää lentolippuja katellessa. Suurinpiirtein on lippujen hinta Kpo-Perth-Kpo ~1450€, mut sky-tourilta löysin lennot jotka maksaa vaan reippaat 1330€. Jos tässä viikonlopun aikana sais vaikka viisumin ja lentoliput hommattua, ennekuin nuiden hinnat rupee nousee...

Nyt vasta alkaa iskee "todellisuus" siitä, että tässähän ollaan oikeestikii menossa jonnekii. Katotaan millo oikeesti tajuan lähön.

Tässä on tullu laskettua viikkoja, että kuinka pitkään mulla suurinpiirtein menee harjottelun suorittamiseen+matkusteluun. Tällä hetkellä oon miettiny 15-16vk matkustusajaks, sillo olis parisen vk varattu pelkkään Australiassa matkusteluun. Mietin myös että varaanko liput Kpo-Perth-Kpo, vai tulisinko takas Suomeen kenties sittenkii vaikka Sydneystä? Eipähän tartteis ainakaan Australian yli länsi-itärannikko väliä lennellä niin usein.

Jonkinsortin kv-keskustelut tulisi käydä opettajatuutorin kanssa, mutta saa nähdä että kerkeenkö niitä edes höpötellekään ennen lippujen varaamista.  Jospa se ei olis niin justiinsa että höpötteleekö niitä vai ei, kuiteskii Sinikalta on jo lupa lähtee.