Saatiin tänne tänä aamuna uus työntekijä, pikkunen laiha ukkeli joka oli vissiin Malesiasta :) Puhu niin hassua englantia että en oo varma että oliko se Malesia.. :D Joku Ma -alkunen kuitenkin. Nimikin alko M:llä, mutta muuten en kyllä kuullu että mikä sen duunarin nimi oli. Toivottavasti toi pysyy täällä pidempään kuin edellinen uus työntekijä; ranskalainen Johan(?) joka oli tällä meiän tallilla töissä huimat pari viikkoo! Vaihto sitten toiselle tallille. Täällä kun löytää kyllä töitä, on tuo töiden etsintä politiikka hieman toisenlainen kuin Suomessa; jos joku etsii töitä, niin siltä kysytään että onko valmis alottaa jo vaikka heti huomenna. Ja työpaikkoja täällä kyllä on. Töitä ei siis pysty etsimään esim. kuukauden tai parinkaan viikon päähän. Tämä on työharjottelijoille hieman hankalaa, koska koulut yleensä haluuvat jotain yhteystietoja tulevasta työpaikasta hyvissä ajoin.

Nyt mun englanti pääseekin kunnon koetukselle, koska toi uus duunari saattaa jäädä siihen A-käytävälle hommiin jossa ite siis olen lähes aina :D Aamulla jo pitikin selittää vaikka ja mitä sille uudelle duunarille tallintavoista. Yks asia oli ainoostaan semmonen, että piti vaan sanoo sille duunarille että tätä juttua en osaa selittää, mutta saipahan sen jutun sitte näytettyä :) Nou probleemoo!

P.S. Meiän olkkarin ilmastointilaite näyttää, että täällä kämpän sisällä on huimat +16 astetta lämmintä. Ja nyt kun on pilvistä ja rupee vissiin satelee illemmasta, niin on lämpimämpää. En ees haluu tietää niitä lämpötiloja, jotka oli sillon kun aurinko paisto päivisin eli öisin oli jopa pakkasen puolella ja oli siis todella kylmä... Muutenkin tää olkkari on lämpimämpi (mutta vain hiukan) kuin muut huoneet, koska täällä porukka aina vaan datailee päivisin läppärit kuumina :D