Tänään muutettiin iltapäivällä Lyall St:ltä korttelin päähän Davis St:lle (jos joku haluu meiän osotteen, niin kysykööt minulta. Tässä kämpässä asutaan niin kauan kunnes lähetään itärannikolle reissaamaan, eli joskus about 10 viikon kuluttua). Tässä kämpässä asuu pelkästään suomalaisia, talon omistajat asuvat jossain muualla. Täällä nyt asuvat Riina ja Toni lähtevät takas Suomeen alle 4 viikon kuluttua ja Noora viikko heidän jälkeen. Ei löydetty vielä ylimääräistä joutilasta patjaa, joten toinen majoittuu nyt ainakin ekan yön ajan sohvalla. Jospa me sit huomiseks löydettäis jo patja jostain. Viihtysän olonen tämä kämppä, mitä nyt vaan suihkussa tuli vuoronperään viileetä ja kuumaa vettä. Ja että täällä sisällä on ihan kauheen kylmä, mutta niinhän se on kaikissa muissakin taloissa täällä Ausseissa.

Sade- ja ukkoskuuroja on ollu pitkin päivää. Aamulla kun mentiin töihin, satoi. Radalla ollessa sade sitten onneks loppui, kunnes taas jatkui juuri kun oltiin lähössä sieltä pois. Sittenpä onkin pitkin päivää vuoronperään ukkostanut, satanut, paistanu aurinko ja satanut tai ilman sadetta. Ja sääennusteet näyttää vain sadetta... voihan hittolainen. Ja nämä uudet kämppäkaveritkii varottelivat, että varaudutaan siihen että koko talven ajan sataa vettä.. Mä haluun takas Suomeen! :D Kuulemma joku talvi oli jollain unohtunut mehulasi yöksi keittiön pöydälle > aamulla oli mehu ollu jäässä. Semmoista heinäkuuta siis odotellessa... Vois katella syksyllä Suomessa jotain äkkilähtöjä jonnekin vaikka Välimerelle, ihan vain taatakseen että D-vitamiinia kertyy tarpeeksi Suomen pimeää talvee ajatellen ;)

Kuultiin myös, että tällä meiän työnantajalla on kisatalli(/-talleja?) Melbournessa. Ja saattaa kuulemma olla myös Sydneyssä. Itärajalla on kuulemma parhaimmat hevoset (siellä on Australian isoimmat kisat), eli minkäköhän arvosia ne hevoset sitten ovat, jos täälläkin olevista hevosista arvokkain on noin 3 miljoonaa.....? Se on ihan kiva kuulla näitä juttuja työnantajastaan tälleen pitkin työviikkoja, tais olla tää työnantaja sittenkii "hieman" isompi kiho kuin luultiin! :D

Välillä tulee hieman mietittyä, että onko näillä täykkäreillä ihan kaikki murot kulhossa.. Eilen kun lakaisin lattioita, niin huomasin kun yks hevonen pelkäs omaa juomakuppiaan. Sama juomakuppi ollu siinä kokoajan eikä siellä ollu mitään erikoista. Pitkän aikaa se hevonen oli ihan pörheenä, tuijotti vaan sitä juomakuppia ja välillä varovasti yritti nuuhkia sitä (yritti seistä maaahdollisimman kaukana joten kaula pitkänä piti kurkotella). Ihan pimeitä kaakkeja :D

Vaan huomenna meillä on viikon ajan odotettu vapaapäivä! Toivottavasti ei työntäis vettä ihan kaatamalla ihan koko päivää. Suunniteltiin, että käytäis Belmont Foorumilla ostoskeskuksella ja mentäis sieltä sitten kaupunkiin (Foorumilta on vaikee tulla takas tänne Ascotiin, joutuu kävelee kauheen pitkän matkan kun nuo bussit kulkee vähän tyhmästi.. Sen takia kaupungin kautta). Vois käydä vilkasee myös kirpparilta (täällä on kuulemma suurinpiirtein uusia kamoja todella halvalla kirppareissa), että löytyiskö joitain sadehousuja, kastuu töihin pyöräillessä housut aika hyvin kun tuossa pyörässä ei oo lokasuojia ei kummassakaan renkaassa, joten takarengas kastelee selkäpuolen ja eturengas edestä. Hieno homma. Ja jos joskus töissä ollessa tulee vettä yhtä rankasti kuin tänään tuli päivällä ajoittain, niin kyllä vaatii kunnon sadevaatteet.. ja kumpparit. Onneks täällä on kaikki talli- ja rata-alueet asfaltoitu niin ainakin vielä noissa pikkusateissa pärjää hyvin lenkkareilla!

Tänään saatiin meiän Medicare-kortit, olivat tullu postissa Thompson St:lle meiän kontaktihlön kämpille. Nyt siis uskaltaa jäädä vaikka hevosen alle niin lääkärikäynnit+lääkkeet on ilmasii :D No ei nyt sentään, toivottavasti tuota korttia ei tartteis käyttää kertaakaan.