On ollut viime paivina jopa hieman kiiretta, kun on nyt tullu kaytya nuissa paivareissuissa. + tan hostellin molemmat koneet on ollu rikki, onneks nyt taas ees toinen toimii... Ja kukapa sita nyt malttaa koneen aaressa istua kun tanaankin ulkona oli auringossa +32'c lamminta! :D

Kurandasta tosiaan lahdin takas Cairnsia kohti ikivanhalla historiallisella junalla, joka oli sisustettu todella tyyliikkaasti ja vanhanaikasesti! Pitkat punaset nahkapenkit ja silleen. Juna taris ja ratis melko paljon kun se hissukseen liikku eteenpain, nahtavyyksien kohalla aina hiastaen. Eka 10min stoppi oli vesiputouksilla, jotka olin siis jo nahny kahdesti.. Siispa; jos menet skyraililla ja tulet junalla, niin ala suotta patikoi yli 3km sinne samoille vesiputouksille, kuten mina tein :D noh, kuntoiluakuntoilua.
Aina nahtavyyden tullen kaiuttimista kuului kerrontaa ja historiaa kyseisita paikoista. Katon rajaan oli asennettu myos monitoreja, joista sitten naytettiin vanhoja valokuvia aina kyseisista paikoista. Juna liikku ihan kallion reunoilla, pitka matka olis ollu alas. Valilla mentiin ihan vesiputousten vieresta, jotka eivat tosin olleet kovin nayttavia kuivan kauden takia.. Junamatka kesti noin 1,5h, ja siina oli muutamia stoppeja matkanvarrella.

Toissapaivana kavin tan hostellin jarkkaamalla ilmasella reissulla. Kaytiin kavelee sademetsassa seka uimassa keskella sademetsaa semmosella kivalla pikku vesiputouksella! :) oli aika viileeta vetta :D ennen sademetsaan lahtemista meian kuski/opas opasti meita, etta mita kasveja ei missaan nimessa saa koskee. Yleensa kuulu neuvot tahan tyyliin: "jos kosket sita kasvia, tulee sairaalareissu." Juuri nain, turvallisin mielin siis mehtaan :D
Uitiin myos yhessa toisessa joessa (se oli vahan yleisemmin tarkotettu turisteille, eka paikka oli vaikee kulkusen polun (mtn polkua ei valilla ees ollu, mentiin semmosta joen pohjaa pitkin kivikossa. Sadekaudella sinne ei ollu siis mtn asiaa) takana). Siella pystyttiin laskee liukumakee kalliota pitkin :) kivista muodotui eraanlainen vesiputous, jota pitkin me sitten laskettiin alas, uimarenkaalla seka ilman. Kivaa oli!